Cranberries & Blueberries
פירות יער
Cranberries & Apple
חמוציות ותפוחים
Summer Fusion
לקט פירות קיץ
ערך תזונתי ב- 100 גרם אנרגיה(קלוריות) 28 קק"ל, חלבונים 1.5 גרם, פחמימות 5 גרם, סוכר 2.5 גרם, סיבים תזונתיים 1.5 גרם, סך שומנים 0 גרם, נתרן 28 מ"ג
/// להפשיר לגמרי. לערבב היטב ביצה קמח ותבלינים, לטבול את הפרחים ולאחר מכן לטבול בפירורי לחם. לטגן מכל הצדדים בשמן עמוק ולהגיש מיד כשזה עדיין קריספי
/// גם כרובית ניתן להפשיר ולהוסיף לסלט חי קריספי של כרוב ואגוזי קשיו, רוטב חמוץ מתוק וכוסברה.
ערך תזונתי ב- 100 גרם אנרגיה(קלוריות) 28 קק"ל, חלבונים 1.5 גרם, פחמימות 5 גרם, סוכר 2.5 גרם, סיבים תזונתיים 1.5 גרם, סך שומנים 0 גרם, נתרן 28 מ"ג
/// להפשיר לגמרי. לערבב היטב ביצה קמח ותבלינים, לטבול את הפרחים ולאחר מכן לטבול בפירורי לחם. לטגן מכל הצדדים בשמן עמוק ולהגיש מיד כשזה עדיין קריספי
/// גם כרובית ניתן להפשיר ולהוסיף לסלט חי קריספי של כרוב ואגוזי קשיו, רוטב חמוץ מתוק וכוסברה.
ערך תזונתי ב- 100 גרם
אנרגיה(קלוריות) 29 קק"ל, חלבונים 2.5 גרם, פחמימות 5 גרם, סיבים 2.5 גרם, סך שומנים 0 גרם, סוכר 1 גרם, נתרן 23 מ"ג
/// את הברוקולי ניתן להפשיר במסננת ולאכול כפי שהוא, כחטיף בריא ורך. ילדים אוהבים אותו מאוד.
/// אופציה נוספת לברוקולי מופשר ללא בישול, היא בסלט חי: עגבניות, מלפפונים, ברוקולי, פטריות טריות ובצל ירוק. שילוב מנצח של מרקמים וטעמים.
/// אפיה קלה של הברוקולי עצמו כמעדן: לסדר פרחי ברוקולי קפואים על נייר אפיה בתבנית, לפזר כמה טיפות שמן זית ומלח, לאפות עד שמזהיב. להגיש מיד, קריספי ונימוח כאחד
ערך תזונתי ב- 100 גרם
אנרגיה(קלוריות) 29 קק"ל, חלבונים 2.5 גרם, פחמימות 5 גרם, סיבים 2.5 גרם, סך שומנים 0 גרם, סוכר 1 גרם, נתרן 23 מ"ג
/// את הברוקולי ניתן להפשיר במסננת ולאכול כפי שהוא, כחטיף בריא ורך. ילדים אוהבים אותו מאוד.
/// אופציה נוספת לברוקולי מופשר ללא בישול, היא בסלט חי: עגבניות, מלפפונים, ברוקולי, פטריות טריות ובצל ירוק. שילוב מנצח של מרקמים וטעמים.
/// אפיה קלה של הברוקולי עצמו כמעדן: לסדר פרחי ברוקולי קפואים על נייר אפיה בתבנית, לפזר כמה טיפות שמן זית ומלח, לאפות עד שמזהיב. להגיש מיד, קריספי ונימוח כאחד
ערך תזונתי ב- 100 גרם
אנרגיה(קלוריות) 29 קק"ל, חלבונים 2.5 גרם, פחמימות 5 גרם, סיבים 2.5 גרם, סך שומנים 0 גרם, סוכר 1 גרם, נתרן 23 מ"ג
/// להפשיר לגמרי. לערבב היטב ביצה קמח ותבלינים, לטבול את הפרחים ולאחר מכן לטבול בפירורי לחם. לטגן מכל הצדדים בשמן עמוק ולהגיש מיד כשזה עדיין קריספי
/// גם כרובית ניתן להפשיר ולהוסיף לסלט חי קריספי של כרוב ואגוזי קשיו, רוטב חמוץ מתוק וכוסברה.
ערך תזונתי ב- 100 גרם
אנרגיה(קלוריות) 35 קק"ל, חלבונים 1.5 גרם, פחמימות 7 גרם, סוכר 2.5 גרם, סיבים 2.5 גרם, סך שומנים 0 גרם, נתרן 29 מ"ג
/// הלקט מתאים למרק, פשטידה או כירקות מוקפצים עם פסטה/ עוף
ערך תזונתי ב- 100 גרם
אנרגיה 35 קק"ל, חלבונים 2.5 גרם, פחמימות 3.5 גרם, סוכר 1.5 גרם, סיבים 1.5 גרם, סך שומנים 0 גרם, נתרן 120 מ"ג
ערך תזונתי ב- 100 גרם
אנרגיה 25 קק"ל, חלבונים 0.5 גרם, פחמימות 5 גרם, סוכר 2 גרם, סיבים 2 גרם, סך שומנים 0 גרם, נתרן 0 מ"ג
/// ישראלים לא ממש מכירים את הרוברב וזה די חבל, כי האדון הנאה הזה הוא יצור מעניין וטעים. אלה שכן מכירים אותו קוראים לו: רוברבה, רברבר, רברב וריבס - שהוא שמו כשגדל בר. גבעולי הרובהרב (שמזכירים בצורתם את מקלות הסלרי) מופיעים כאן בשני צבעים: אדום זרחני או אדום חיוור-ירקרק. כך או כך, הרובהרב הוא חמוץ-חמוץ ולכן משתדך מצוין למתוקים. וכן, מבחינה בוטנית הוא מוגדר כירק, אך באופן מעשי רוב האוכלוסייה משתמשת בו כאילו היה פרי לכל דבר, בדומה לתות שדה. האמריקאים מכינים ממנו פאי, עוגות ועיקר העיקרים - מאפי פרי מכוסים בשכבת פירורים הנקראים 'קראמבל'. ומה עוד עושים איתו? מבשלים או אופים בשילוב המקודש שלו עם תותים או סתם עם דבש או סוכר ותפוז או ג'ינג'ר. בריבה, במאפי שכבות של בצק פריך, עוגות בחושות או הפוכות ובלפתן. ועוד כדאי לדעת, שבבישול ארוך כשהוא מאבד את צורתו, הוא נפרם לחוטים דקיקים, רכים ומענגים ושאת כמות הסוכר יש להתאים בכל פעם, כי כל גבעול והחמיצות שלו.
ערך תזונתי ב- 100 גרם
אנרגיה(קלוריות) 28 קק"ל, חלבונים 1.5 גרם, פחמימות 5 גרם, סוכר 2.5 גרם, סיבים תזונתיים 1.5 גרם, סך שומנים 0 גרם, נתרן 28 מ"ג
/// מומלצים לגלידה, שייק או קומפוט. להפשיר במסננת
ערך תזונתי ב- 100 גרם
(אנרגיה) קלוריות 50 קק"ל, חלבונים 1.5 גרם פחמימות 20 גרם, סוכר 4 גרם, סיבים 1.5 גרם, סך שומנים 0 גרם, נתרן 0 מ"ג